Honden socialisatie centrum

Dogservice

Van hondendagopvang naar Dogsocialization centre, oftewel Hondensocialisatie centrum, dat is wat er tegenwoordig op de bus staat en op de bedrijfskleding.
Dit vanwege het feit dat dogservice meer is dan alleen ‘hondjes opvangen’

Socialisatie en rehabilitatie

Bij dogservice worden de honden socialer en krijgen hier normen en waarden geleerd door middel van de roedel. De ‘kracht van de roedel’ om het zelfs beter te benoemen. Ik creëer een veilige stabiele omgeving waarin honden zich veilig voelen met hun soortgenoten en daardoor zichzelf kunnen ontwikkelen. Een soort van bedrijfscultuur waarin je kunt groeien als hond.
Dat maakt dat ik honden ook kan rehabiliteren, honden met trauma’s en angst, of honden die agressie vertonen kunnen door de kracht van de roedel weer een beter leven tegemoet gaan. Dat komt, doordat ze in de roedel leren om ook gewoon hond te mogen zijn en terug te gaan naar hun basis.

Flexibel brengen
Omdat wij werken met het natuurlijke systeem van een roedel, is het mogelijk om de hond flexibel te brengen. Elke ochtend worden de plekken in de roedel weer opnieuw bepaald.
Voor de hond is het wel fijner om op vaste dagen te brengen of in ieder geval elke week een keer, zodat hij niet ‘vervreemd’ raakt van zijn vriendjes en vriendinnetjes…