BlafBQ

Op de 1e zondag van Juni organiseert Dogservice een barbecue voor alle klanten van dogservice, honden mogen natuurlijk ook mee !!
Het zal plaats vinden op het terrein van Dogservice. Hierdoor kunnen de klanten zelf een keer zien waar hun honden de gehele dag verblijven.

Er zullen meerdere barbecues komen te staan waar mensen zelf hun hamburger en of worstje kunnen bakken.Uiteraard zullen er ook vegetarische burgers aanwezig zijn en natuurlijk genoeg stokbrood en wat salades.Afgezien van het feit dat iedereen met de auto komt zal er bier en wijn geschonken worden en natuurlijk voldoende frisdrank.Koffie en thee is altijd aanwezig mocht daar behoefte aan zijn.De honden zijn van alle behoeftes voorzien, zoals voldoende water en genoeg ligplaatsen voor allemaal.

Tevens zal er een kleine rondleiding met uitleg plaatsvinden zodra alle mensen er zijn en er voldoende animo voor is.Inschrijven minimaal 2 weken van te voren, kosten bedragen € 5,00 per persoon.Wil je ook eens zien waar je hond de gehele dag verblijft bij Dogservice?

Mail dan naar info@dogservice.nl of geef het even door bij de dogpoolplaats.