Honden dagopvang

DAGOPVANG DEN BOSCH
s’Morgens tussen 07.00u. en 08.00u. kunnen de honden worden gebracht in Den Bosch op onze “Dogpoolplaats” in de Maaspoort. Vervolgens rijden we met de hondenbus naar het uitlaatveld. s’Middags tussen 17.00u. en 18.00u. kunnen de honden weer worden opgehaald op de Dogpoolplaats.

VEILIG VERVOER
De honden gaan met onze bus mee en kunnen daarna de hele dag vrij loslopen, rennen, spelen, stoeien, snuffelen, enzovoorts, wat ze maar willen, met vele soortgenoten. De bus is geheel aangepast aan de honden. Door middel van benches in de bus wordt uw hond veilig vervoerd.

EXTRA SERVICE
DogService heeft service hoog in het vaandel staan Service met de hoofdletter S.
Bij DogService staan uw hond en u centraal, daarom zijn onze klanten altijd erg tevreden.
De extra service die wij bieden zijn:
Haal en brengservice
Het is mogelijk dat DogService tegen een kleine vergoeding uw hond s´ochtends van huis ophaalt en s´middags weer thuisbrengt indien u niet in de gelegenheid bent uw hond van en naar de “Dogpoolplaats” te brengen.
Kynologisch advies
Uw begeleidder is een gediplomeerd kynoloog en tevens werkzaam op een hondenschool. Hierdoor kunt u bij DogService ook terecht voor al uw vragen over hondengedrag. Bovendien is er de mogelijkheid voor prive lessen hondentraining bij u thuis of bij DogService.
 

TOELATING
Voordat een ingeschreven hond definitief wordt toegelaten, komt deze eerst met de eigenaar voor een intakegesprek zodat we kunnen bepalen of het geschikt voor de hond is en om te zien of hij wordt geaccepteerd door andere honden.

INSCHRIJVING EN WACHTLIJST
Voor de dagopvang bestaat er voor sommige dagen een wachtlijst, het is mogelijk d.m.v. inschrijving, op deze lijst te komen. Het is niet te zeggen hoelang het duurt eer uw hond aan de beurt is om geïntroduceerd te worden op die dag en er wordt niet geselecteerd op volgorde van aanmelding, de keuze is afhankelijk van de hond in kwestie en de samenstelling van het reeds bestaande roedel. Houdt er rekening mee dat een volwassen, ongecastreerde reu altijd onderaan de wachtlijst wordt geplaatst en pups vaak eerder aan de beurt zijn.

Wil je een hond inschrijven, lees dan eerst de REGLEMENTEN goed door, waarna u het inschrijfformulier INSCHRIJVENDAGVERBLIJF DOGSERVICE kunt invullen en opsturen.

KLASGENOOTJES
Wil je weten wie er allemaal in de “klas” zitten? Neem dan eens een kijkje op de pagina Klasgenootjes!