Even voorstellen

Op mijn 13e in 1998 liep ik voor het eerst stage in een hondenpension en merkte daar al dat ik een klik had met honden. Tijdens mijn opleiding dier en veehouderij heb ik naast het hondenpension ook stage gelopen bij hondentrimsalons, dierenwinkels en een dierenopvangcentrum. Dit was heel leuk, maar het was niet hetgeen waar ik echt warm voor liep.

Totdat ik in 2002 terecht kwam bij hondendagverblijf Dogservice en ik erachter kwam waar mijn werkelijke passie lag. Het outdoor opvangen van honden in een zoveel mogelijk natuurlijke omgeving, waarbij ik de hele dag het gedrag van honden kan observeren.! Na verschillende stage periodes te hebben gehad, heb ik het bedrijf in 2007 overgenomen van mijn toenmalige stagebegeleider Frans van Roij die het bedrijf al 20 jaar had gerund.

Naast dierenverzorging heb ik tijdens de opleiding ook via de Martin Gaus academie mijn Kynologisch Instructeursdiploma gehaald en geef ik sinds 2010 les op maandag en woensdagavond bij hondenschool Dogmasters dat tevens door Frans van Roij gerund wordt.

Tijdens het lesgeven op de hondenschool kwam ik erachter dat ik net niet dat extra zetje kon geven aan mensen om aan het gedrag van hun hond te werken. Ik kwam toen terecht bij Sirius Commitment en heb daar mijn Business Communication Master behaald om mensen eerst eenĀ  betere verbinding met zichzelf te laten krijgen om zo de relatie met hun hond te verbeteren.

In de afgelopen jaren ben ik uitgegroeid van een echt hondenmeisje tot een spontane ondernemende vrouw met een passie voor zowel mens als dier.